Verhuur hoe en wat? - Retiro

Verbouwde watermolen Casa do Moinho Loureiro
Ga naar de inhoud


Logo
Verhuur van de verbouwde watermolen
Casa do Moinho Loureiro
 
U kunt de verbouwde watermolen huren van 1 tot maximaal 8 personen. Vanaf 5 personen huurt u, voor een geringe meerprijs, het gastenverblijf er bij.
Uiteraard kunt u het gastenverblijf erbij huren als u met minder dan 4 personen komt.

De periode van verhuur is minimaal een week, aankomst op zaterdag vanaf 1400 uur, vertrek zaterdag tot 11.00 uur. Mocht u toch nog specifiekere wensen hebben dan kunt u dit met de eigenaar overleggen.
U wordt ontvangen door de Nederlands sprekende medewerkster Ida Brongers die op een steenworp afstand van de Watermolen woonachtig is. Zij verzorgt ook de schoonmaak en maakt u verder wegwijs.

De huurprijs is inclusief gebruik van linnengoed ( lakens, dekbedden/overtrekken, kussens, slopen,handdoeken, washandjes, theedoeken, keukendoeken).
Gasflessen zijn niet inbegrepen. Ida legt u uit hoe het werkt. Reken gemiddeld op een verbruik van 1 gasfles per week met 4 personen. ( ongeveer 29 euro ) Internet is niet inbegrepen, maar wel aanwezig. ( € 1,25 per dag).

Er is een wateraansluiting op het waternet. Het is drinkbaar, maar in Portugal heeft het een lichte chloorsmaak. Wij kopen altijd ons drinkwater in 10 liter flessen, goedkoop en ruimschoots beschikbaar.
Electra wordt betrokken via de zon, de zonne-installatie voorziet goed in de nodige electra. Het is tot nu toe niet nodig geweest om de noodgenerator in te zetten.
Wel wordt u gevraagd op te letten dat u lichten uitdoet waar het niet nodig is, en de koelkast niet onnodig hoog te zetten.

De bereikbaarheid per auto is goed, de toegang naar ons terrein loopt via een pad over het gebied van een erg rommelige (vriendelijke) Portugese buurman. Ida zal u de eerste keer hierbij wegwijs maken.

Op het terrein mag er onder geen beding vuur worden gestookt.

Terug naar de inhoud